2008 m. rugpjūčio 26 d.

Tinginiuko obuolių pyragėlis

Šį kartą kepiau pagal sesės rekomendacijas obuolių pyragėlį, tinginiuko obuolių pyragėlį ;-)

Reikės:
Nemielinės sluoksniuotos tešlos (būna tokios nešaldytos, o tik atšaldytos, suvyniota į ruloniuką)
4 vidutinio dydžio obuoliukų
2 š. cukraus
2 š. miltų
cinamono


Nulupau obuoliukus ir supjausčiau mažais gabaliukais, sumaišiau su cukrumi ir miltais, taip pat cinamonu (apie kurį aš čia visai pamiršau).


Paruoštus obuoliukus išbėriau ant tešlos taip kaip matote nuotraukėlėje.



Prisiminusi apie cinamoną šiek tiek jo užbarsčiau ant obuoliukų.

Užlenkus vieną kraštą pašlapinau vandenuku, sako, geriau limpa :-)

Užlenkiau ir kitą pusę, ir pašoviau į įkaitintą orkaitę. Pradžioj kepu mažesnėj temperatūroj, apie 180C, į pabaigą 200C.


Tai užtrukko gerą pusvalandį, jei ne daugiau, kol gavau gražiai apskrudusį pyragėlį:



Skanaus!!!

Ačiū Loretai už instrukcijas!!! :-)




Komentarų nėra: