2008 m. rugpjūčio 16 d.

Karšti sumuštiniai su džiovintais pooomidorais

Jums reikės:
duonelės
pelėsinio sūrio
džiovintų ir aliejuje marinuotų pooomidoriukų

Rinkitės tamsią itališką duoną ar kokią kitą pilnesnio turinio. Batonas ar tamsi lietuviška duona čia taip pat netiks. Iš pelėsinių sūrių labiausiai rekomenduojama Roquefort, tačiau man taip pat labai skanu su klasikiniu Combozola ar Gorgonzola. Nesusigundykite populiariuoju Dor Blue ar kaip jis ten vadinamas - baisiai smirda kepant.

Taigi gaminti labai paprasta - viskas puikiai matyti nuotraukoje.


Įkaitinkite orkaitę iki 180 - 190C ir kepkite kol gražiai apskrus, tai trunka apie 10 - 12 min.

Skanaus!!

Ačiū, Dalia, už receptuką!

Komentarų nėra: