Reikės:
Nemielinės sluoksniuotos tešlos (būna tokios nešaldytos, o tik atšaldytos, suvyniota į ruloniuką)
4 vidutinio dydžio obuoliukų
2 š. cukraus
2 š. miltų
cinamono
Nulupau obuoliukus ir supjausčiau mažais gabaliukais, sumaišiau su cukrumi ir miltais, taip pat cinamonu (apie kurį aš čia visai pamiršau).
![](https://3.bp.blogspot.com/_pOpIjFQHKtM/SLRIqY8roSI/AAAAAAAAAQY/bygwDQrK3y4/s320/IMG_1131.jpg)
Paruoštus obuoliukus išbėriau ant tešlos taip kaip matote nuotraukėlėje.
![](https://4.bp.blogspot.com/_pOpIjFQHKtM/SLRI2cEA4UI/AAAAAAAAAQg/07cyIbRu0YY/s320/IMG_1133.jpg)
Prisiminusi apie cinamoną šiek tiek jo užbarsčiau ant obuoliukų.
![](https://1.bp.blogspot.com/_pOpIjFQHKtM/SLRI_4ZPxVI/AAAAAAAAAQo/TuXkqqigU6E/s320/IMG_1134.jpg)
Užlenkus vieną kraštą pašlapinau vandenuku, sako, geriau limpa :-)
![](https://4.bp.blogspot.com/_pOpIjFQHKtM/SLRJNGnRHgI/AAAAAAAAAQw/R44arTlwQd4/s320/IMG_1136.jpg)
Užlenkiau ir kitą pusę, ir pašoviau į įkaitintą orkaitę. Pradžioj kepu mažesnėj temperatūroj, apie 180C, į pabaigą 200C.
![](https://1.bp.blogspot.com/_pOpIjFQHKtM/SLRJagukVkI/AAAAAAAAAQ4/Nf_lhYX6jJA/s320/IMG_1138.jpg)
Tai užtrukko gerą pusvalandį, jei ne daugiau, kol gavau gražiai apskrudusį pyragėlį:
![](https://1.bp.blogspot.com/_pOpIjFQHKtM/SLRJmeh98SI/AAAAAAAAARA/fkQTROdSNVE/s320/IMG_1142.jpg)
Skanaus!!!
Ačiū Loretai už instrukcijas!!! :-)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą