Na, o šiam kariui su vištiena reikės:
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 vid. svogūno
4 česnako skiltelių
500-600 g vištienos (galima ir daugiau)
5 vid. dydžio pomidorų
250 ml kokoso pieno (nesaldinto)
1/2 citrinos sulčių
1 lauro lapo
2 a.š. kario
~2 v.š. cukraus (ar pagal skonį)
1/2 a.š. druskos (ar pagal skonį)
Pasirinktinai: kajeno pipirų kas mėgsta aštriau
Pasiruošiu pomidorus, susmulkinu svogūną, nusilupu česnaką, supjaustau vištieną.
Įkaitinu šiek tiek aliejaus, suberiu svogūną ir lauro lapą. Kepinu ~5 minutes ir tik tuomet įspaudžiu česnaką, nes jis greičiau kepa ir dar kaitinu ~5 minutes. Tuo tarpu nusilupu pomidorus.
Juos kiek supjaustydama sumetu į keptuvę. Įberiu kario, druskos, cukraus. Keletą minučių kepinu toliau vis pamaišydama.
Sudedu vištieną, pamaišau, uždengiu keptuvę dangčiu ir pamirštu ją ~10 minučių. Tada nudengiu dangtį, pamaišau ir vėl pamirštu ~ 10 minučių.
1 komentaras:
Kaip skanu (mm), labai mėgstu curry vištieną, dabar dar sunkiau bus išlaukti pietų pertraukos :))
Rašyti komentarą